top of page

SAMY'S EETHUIS

BRANDING / DESIGNING

OH HOW WE LOVE FOOD...

Een case naar ons foodie hart. Samy's Eethuis is één van de langstlopende horecazaken van Oisterwijk. Met gastvrije sfeer, authentieke houtskoolgrill en goed geprijsde gerechten is het al jaren een begrip in de omgeving. Samy's combineert de tijdloze charme van houtskoolgrill met een eigentijdse twist, waardoor een unieke culinaire ervaring ontstaat die zowel no-nonsense als verfijnd is.

cutting-board-mockup.jpg

COOKIN' SOMETHING UP

Samen met Samy's zijn we aan de slag gegaan met een branding die de essentie van het restaurant vastlegt. Met donkerblauw als basis - een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en herkenbaarheid van het merk - hebben we subtiele accenten van groen en beige toegevoegd om een vleugje frisheid en elegantie te brengen.

De nieuwe branding van Samy's straalt een ingetogen luxe uit, perfect in lijn met de filosofie van het restaurant. Hier wordt geen haute cuisine gepretendeerd; in plaats daarvan bieden ze eerlijke, smaakvolle gerechten die betaalbaar zijn voor iedereen. Toch streven ze ernaar om elke gast een vleugje klasse te bieden, of het nu gaat om een informele lunch of een gezellig diner met vrienden en familie.

Free Vintage Shop Window Mockup.jpg

EN TOEN?

Bij Samy's draait alles om het vakmanschap van de grill en de kunst van het delen van allerlei heerlijke maaltijden. Ze hebben dan ook een zeer uitgebreide kaart die ook opnieuw 'in kaart' gebracht moest worden.

Zo hebben we een overzichtelijkere kaart ontworpen aan de hand van de spiksplinternieuwe branding. Uiteraard met de oude vertrouwde gerechten. Of je nu komt voor een sappige steak, een perfect gegrilde vis of een verrukkelijke vegetarische optie, dankzij de nieuwe kaarten, bestaande uit verschillende tabbladen, weet je meteen waar je moet zoeken.

HUNGRY FOR MORE?

Tiffany kan je er alles over vertellen. Stuur haar een mailtje!

tiffany-4.jpg
bottom of page