top of page

LUNIA

BRANDING

VAN VIVIANNE NAAR LUNIA

LUNIA is het fotografiebedrijf van Vivianne, waar vrouwelijkheid in al haar pracht en kracht wordt gevierd. Bij LUNIA draait alles om het vastleggen van de unieke schoonheid en de innerlijke kracht van vrouwen, van de tedere momenten van zwangerschap en moederschap tot de krachtige uitstraling van zakelijke branding.

 

Recentelijk heeft Vivianne haar bedrijfsnaam verandert naar LUNIA. Wij mochten daar een nieuwe branding bij maken die de kernwaarden van LUNIA weerspiegelt. Het resultaat is een verfijnde huisstijl die de balans tussen zachtheid en kracht perfect weergeeft, net zoals de beelden die Vivianne vastlegt.

UNIQUE TALES, UNIQUE STRENGTHS

Het logo van LUNIA, bestaande uit twee manen die elkaar omhelzen, is niet alleen een symbool van vrouwelijkheid, maar ook een eerbetoon aan de essentie van Vivianne's werk. Deze manen kunnen ook worden gezien als twee zwangere buiken, waardoor het logo een diepere betekenis krijgt die rechtstreeks verband houdt met de specialiteit van Vivianne: het vastleggen van het moederschap.

 

In de hele branding van LUNIA worden zachte kleuren gebruikt om de fotografie van Vivianne te versterken. Elke tint en elk element is zorgvuldig gekozen om een ​​sfeer van rust en schoonheid te creëren. Bij LUNIA gaat het niet alleen om het maken van foto's; het gaat om het vangen van momenten, het vertellen van verhalen en het vastleggen van de unieke essentie van elke vrouw.

HUNGRY FOR MORE?

Vraag het Amber! 

amber.jpg
bottom of page