top of page

SERIÓÓS COLLECTIEF

BRANDING / DESIGNING

OVER SERIÓÓS COLLECTIEF

SERIÓÓS is serieus. SERIÓÓS is danstheater, zelfontplooiing, onconventioneel, jong en oud. SERIÓÓS is nodig. En wat was dit ook weer een fijne case om aan te werken.

Jasmin, Meis en Fiona zijn de drijvende krachten achter dit danscollectief en hun creativiteit is onbegrensd. Ze voelen precies waar ze voor staan, weten wat ze willen bereiken en hoe ze dit willen doen. Alleen een visuele vertaling van hun identiteit en verhaal ontbrak nog. We gingen aan de slag met een rebranding, nieuwe website, digitale designs voor de socials, print items en sicke merch.

Je vindt SERIÓÓS in theaters, klaslokalen, these streets en nu ook via hun

nieuwe website

SERIÓÓS IS SERIEUS

Bij het ontwikkelen van de branding voor SERIÓÓS hebben we hun gedurfde persoonlijkheden omarmd en vertaald naar een visuele identiteit die net zo krachtig is als hun bewegingen. De keuze voor primaire kleuren - rood, blauw, groen en geel - weerspiegelt hun levendigheid en energie, terwijl het in-your-face design de aandacht trekt en vasthoudt, net zoals zij dat doen op het podium.

Een van de meest opvallende kenmerken van SERIÓÓS is hun speelse benadering van taal, die al begint bij hun eigen artiestennaam. Om deze speelsheid te weerspiegelen, hebben we tekst een centrale rol gegeven in hun branding. Grote, vette lettertypen schreeuwen om aandacht, terwijl de distortie en golvende bewegingen de vervreemdende elementen van hun optredens weerspiegelen.

website - visuals video.jpg

SERIÓÓS IS NODIG

Vanuit de branding zijn we verder aan de slag gegaan met verschillende communicatie-uitingen, stuk voor stuk doordrenkt met hun essentie - een mix van kracht, speelsheid en expressie die hen onderscheidt van de massa. Het is meer dan alleen maar een visuele identiteit; het is een manifestatie van hun artistieke ziel.

We hopen nog heel lang te mogen meegroeien met de inspirerende gezichten achter SERIÓÓS.

THE SECRET RECIPE?

Tiffany weet het. Ask away!

tiffany-4.jpg
bottom of page