top of page

MOOISLANK

BRANDING / DESIGNING

LEES OVER MOOISLANK

Monique is een voedings- en leefstijlcoach. Zij helpt haar klanten onder de naam MooiSlank met het vinden van het perfecte low carb voedingspatroon en de daarbij behorende leefstijl.

ONS WERK VOOR MOOISLANK

Samen met Monique zijn we opzoek gegaan naar een perfect passende branding bij haar bestaande logo. Vervolgens hebben we deze huisstijl doorgetrokken naar verschillende (printed) media; zoals visitekaartjes, flyers, e-books en nieuwsbrieven. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het onderhouden van haar multimedia content & copy in de vorm van social media posts en blogs

mooislank4gif.gif

MAAR WAAROM DAN?

MooiSlank is all about een positieve verandering door middel van een positieve mindset. We hebben een subtiel, maar vrolijk kleurenpalet geselecteerd. De zachte groene, roze en beige kleuren zorgen voor een frisse en vrouwelijke uitstraling. Dit sluit perfect aan bij de doelgroep en de boodschap van MooiSlank. Daarnaast maken we veel gebruik van whitespace in combinatie met andere rustgevende elementen. Dit straalt vertrouwen, rust en geduld uit; essentiële elementen voor een leefstijlcoach. 

MEER INFO?

Dan moet je bij Amber zijn. Stuur haar een mailtje!

DSC058162.jpg
bottom of page